Control de miopía

Control de Miopía en Centre Òptic i Auditiu Alcarràs: Cuida la Visió del Futur

La miopía, afecta aproximadament al 30% de la població mundial, i aquesta xifra està en augment. Amb la previsió que el 50% de la població mundial sigui miop en el 2050, la importància del control de la miopía és més crítica que mai. Al Centre Òptic i Auditiu Alcarràs, estem compromesos amb la salut ocular preventiva i oferim tractaments especialitzats per al control de la miopía.

Els nostres programes de control de la miopía es centren en ralentir la progressió d’aquesta condició, mantenint la salut ocular a llarg termini. Per aquet motiu, les revisions periòdiques són fonamentals. En cada visita, mesurant la longitud axial, obtenim informació valuosa sobre el creixement de l’ull i la progressió de la miopía. Aquesta atenció personalitzada ens permet adaptar els tractaments segons les necessitats individuals de cada pacient.

Lentes Myosmart de Hoya i Misight de Cooper: Tecnologia Provada i Confiable: Per a aquesta missió, confiem en les lents Myosmart de Hoya i les lents Misight de Cooper. Amb anys d’experiència en el mercat, les lents Myosmart s’han destacat com les més probades i confiables per al control de la miopía, mentre que les lents Misight de Cooper també han demostrat la seva eficàcia. Aquestes lents utilitzen la tecnologia DIMS (Defocus Incorporated Multiple Segments) i han estat subjectes a nombrosos estudis que respalden la seva eficàcia.

 

Al Centre Òptic i Auditiu Alcarràs, estem dedicats a proporcionar una atenció ocular integral, prioritzant la salut dels ulls i brindant tractaments de control de la miopía que mirin al futur. Vine i descobreix com podem cuidar de la teva visió. La teva salut ocular, el nostre compromís.

Traducir »