Qui som

Centre Òptic i Auditiu Alcarràs compta amb un equip de professionals amb una àmplia experiència i formació dins del camp de la Optometria.

Especialistes en la salut visual, que amb l’ajuda de la més innovadora tecnologia, garanteixen el màxim servei i atenció als seus pacients i clients.

OPTOMETRISTES

Rosa Gòdia Companys

Diplomada en Òptica i Optometria per la Escola Universitària de Terrassa.

Experiència en Clínica Optomètrica a Nebraska, USA Bachelor of Science in Optometry per la universitat The New England College of Optometry a Boston, USA.

Docència a Diplomats en Optometria estudiants del Màster en Optometria Clínica, a Madrid .

Actualment treballa a Madrid a Clínica Baviera , realitzant Consultes Optomètriques, adaptacions especials de Lents de Contacte i proveint assistència en Cirurgia Refractiva.

Esther Blanch Miró

Diplomada en Òptica i Optometria per l´escola Universitària d´Òptica de Terrassa.

Experiència en Clínica Oftalmològica i Optometria a ILO Oftalmologia (Clínica Ferreruela) durant 16 anys.(2000-2016), integrant l´equip del departament de Cirurgia Refractiva i segment anterior.

Màster of Science en Optometria Clínica i Investigació Científica pel Pensylvania College of Optometry (PCO), a Filadèlfia (USA) i, per la Universitat Europea de Madrid (2008-2010).

Des de 2016, treballa a Centre Òptic Alcarràs amb vocació sanitària de servei a l´atenció Primària i formant part d´un equip interdisciplinar d´optometristes en el control i prevenció de miopia en població pediàtrica.

Tècnic Superior en audiologia protèsica (2019-2021).

AUXILIARS D´OPTICA

Desprès d’un acurat examen visual és tant o més important fer una correcta adaptació de l’ajuda visual que necessiteu; ja sigui amb muntura i lents oftàlmiques, lents de contacte o filtres terapèutics.
En el cas de les ulleres, una muntura còmoda, perfectament adaptada i ajustada és el més important per gaudir de qualsevol situació oblidant que les porteu posades.

El nostre equip li donarà l’assessorament personalitzat necessari per a trobar aquella muntura que s’ajusti a la seva fesomia , estil i personalitat, sense oblidar mai la comoditat i l’aspecte tècnic.

A més de la selecció de la muntura adequada, reconeixem la importància de conèixer els diferents materials i acabats disponibles. Disposem de muntures i lents oftàlmiques de tots els nivells i qualitats, assegurant que trobis la solució que millor s’adapti a les teves necessitats visuals específiques.

El nostre compromís amb l’excel·lència es veu reforçat pel nostre enfocament en la formació continuada. Mantenir-nos al dia amb les últimes tendències i avenços tecnològics en l’àmbit òptic és una prioritat per al nostre equip. Aquesta formació constant ens permet oferir-te els consells més informats i les solucions més innovadores.

 

MªJosé Sisó Albert
Auxiliar d´òptica i de taller de muntatge.

Responsable de marketing Digital i Xarxes Socials.

Delegada de protecció de dades (RGPD 25 de mayo de 2018)

 

 

Toñi Calero Suárez
Tècnic d´Òptica

Especialització professional Universitària d´atenció òptica comunitària (Universitat de València). Responsable de muntatge i taller d´òptica.

Traducir »