Centre Òptic Alcarràs està compost per un equip de professionals amb una àmplia experiència i formació dins del camp de la Optometria.

Especialistes en la salut visual que amb l’ajuda de la més innovadora tecnologia garanteixen el màxim servei i atenció als nostres clients.

OPTOMETRISTES
Rosa Gòdia i Companys Diplomada en Òptica i Optometria per la Escola Universitària de Terrassa Experiència en Clínica Optomètrica a Nebraska, USABachelor of Science in Optometry per la universitat The New England College of Optometry a Boston, USA Docència a Diplomats en Optometria estudiants del Máster en Optometría Clínica, a Madrid Experiència en Clínica Baviera de Madrid, realitzant Consultes Optomètriques i proveint assistència en Cirurgia Refractiva.
AUXILIARS
Desprès d’un acurat examen visual és tant o més important fer una correcta adaptació de l’ajuda visual que vostè necessita ja siguin unes ulleres o unes lents de contacte.

En el cas de les ulleres, una muntura còmoda, perfectament adaptada i ajustada és el més important per gaudir de qualsevol situació oblidant que les porta posades.

El nostre equip li donarà l’assessorament personalitzat necessari per a trobar aquella muntura que s’ajusti a les seves faccions, estil i personalitat, sense oblidar mai la comoditat i l’aspecte tècnic.

També és important conèixer els diferents materials i acabats disponibles per a trobar la més adient. Disposem de muntures i lents oftàlmiques de tots els nivells i qualitats per que vostè trobi el que s’ajusta més a les seves necessitats.